LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Epson isi deschide reprezentanta in Romania

Corporatia Seiko Epson, lider la nivel mondial in proiectarea si realizarea de produse din domeniul imaginii, a produselor electronice si de mare precizie, a anuntat marti deschiderea biroului local pentru Romania. Operatiunile companiei la nivel local vor fi coordonate de Simona Decuseara, national sales&marketing manager Romania.

“Activam in Romania din 1993 prin intermediul partenerilor, iar acum am considerat ca este momentul oportun pentru extinderea afacerilor Epson prin deschiderea biroului local, urmarea fireasca a dezvoltarii pietei si a cresterii gradului de maturitate”, a declarat Simona Decuseara, national sales&marketing manager Romania.

Gama de produse oferita de companie in Romania include produse din domeniul tehnologiei imaginii, imprimante, scannere, multifunctionale, proiectoare, consumabile si echipamente POS.

Infiintata in 1942, Seiko-Epson este compania care a produs si a lansat pe piata prima imprimanta, EP-101 in anul 1968, de la care a derivat si numele brandului in 1975. Epson este lider global in produse de imagine incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si medii.

Epson a inregistrat la nivelul anului fiscal 2005, incheiat la 31 martie 2006, o cifra de afaceri de 1,549,968 milioane yeni, in crestere cu 5% fata de anul fiscal anterior. Compania are peste 90.000 de angajati in 120 de tari. Segmentele de afacere ale Epson-Seiko Corporation includ echipamante informatice, dispozitive electronice si produse de precizie.

HotNews.ro, D.C., 10 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT