Epson isi deschide reprezentanta in Romania

0

Corporatia Seiko Epson, lider la nivel mondial in proiectarea si realizarea de produse din domeniul imaginii, a produselor electronice si de mare precizie, a anuntat marti deschiderea biroului local pentru Romania. Operatiunile companiei la nivel local vor fi coordonate de Simona Decuseara, national sales&marketing manager Romania.

“Activam in Romania din 1993 prin intermediul partenerilor, iar acum am considerat ca este momentul oportun pentru extinderea afacerilor Epson prin deschiderea biroului local, urmarea fireasca a dezvoltarii pietei si a cresterii gradului de maturitate”, a declarat Simona Decuseara, national sales&marketing manager Romania.

Gama de produse oferita de companie in Romania include produse din domeniul tehnologiei imaginii, imprimante, scannere, multifunctionale, proiectoare, consumabile si echipamente POS.

Infiintata in 1942, Seiko-Epson este compania care a produs si a lansat pe piata prima imprimanta, EP-101 in anul 1968, de la care a derivat si numele brandului in 1975. Epson este lider global in produse de imagine incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si medii.

Epson a inregistrat la nivelul anului fiscal 2005, incheiat la 31 martie 2006, o cifra de afaceri de 1,549,968 milioane yeni, in crestere cu 5% fata de anul fiscal anterior. Compania are peste 90.000 de angajati in 120 de tari. Segmentele de afacere ale Epson-Seiko Corporation includ echipamante informatice, dispozitive electronice si produse de precizie.

HotNews.ro, D.C., 10 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *