LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

HP a achizitionat VoodooPC

Compania HP a anuntat luni semnarea unui acord definitiv de achizitie a companiei VoodooPC, lidera pe piata de proiectare si productie a sistemelor de calcul de inalta performanta si a celor pentru jocuri personalizate. Dupa finalizarea tranzactiei, HP va crea o unitate de afaceri separata in cadrul grupului Personal Systems, care va fi dedicata industriei de jocuri.

Activitatea companiei VoodooPC, fondata in 1991, cu sediul in localitatea canadiana Calgary, se adreseaza segmentului de utilizatori entuziasti ai jocurilor pe PC. Aceasta achizitie va extinde prezenta HP pe piata jocurilor de inalta performanta si va contribui la cresterea popularitatii brandului VoodooPC la nivel mondial.

Co-proprietarii VoodooPC, Rahul Sood si Ravi Sood, vor detine functiile de director tehnic, respectiv director de strategie, in cadrul acestei unitati. Cei doi vor raporta lui Phil McKinney, directorul general al unitatii de afaceri destinate jocurilor, care isi pastreaza atributiile actuale de CTO (chief technology officer) in cadrul grupului HP de sisteme personale.

“Suntem foarte bucurosi ca echipa de la VoodooPC, promotoare a industriei de jocuri si unul dintre principalii actori ai sai, se va alatura echipei HP. Beneficiind de pozitia si autoritatea VoodooPC, HP va dispune de expertiza necesara pentru a deveni lider in segmentul jocurilor”, a declarat Todd Bradley, vicepresedinte executiv al grupului de sisteme personale din cadrul HP.

HP intentioneaza sa pastreze modelul actual de distributie al VoodooPC si aceasta marca in activitatile de marketing, vanzari, suport si dezvoltare.

“Obiectivul echipei VoodooPC este de a crea PC-uri personalizate, de cea mai inalta performanta, pentru distractia clientilor nostri”, spune Rahul Sood, fondator si presedinte al VoodooPC. “Clientii vor beneficia in continuare de configuratii si servicii cu cel mai ridicat nivel de personalizare si calitate superioara.

Pentru VoodooPC aceasta achizitie este extrem de importanta, compania urmand sa profite direct de inovatiile si prezenta internationala a HP”.

Se estimeaza ca achizitia va fi finalizata pana in luna noimebrie 2006. Nu au fost facuti cunoscuti termenii contractuali.

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor individuali, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii.

In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 31 iulie 2006, veniturile obtinute de HP au totalizat 90 miliarde dolari.

HotNews.ro, D.C., 09 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT