LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, August 26, 2019

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL aduce la Bucuresti peliculele premiate la editia din acest an
In perioada 6-8 octombrie 2006, va avea loc la Cinema Studio retrospectiva editiei a treia a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, desfasurat intre 14 si 19 august 2006 la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.
In cele trei zile de proiectii, vor fi prezentate publicului bucurestean care nu a putut ajunge la Festival, filmele care se regasesc in palmaresul din acest an, la sectiunile lungmetraj, scurtmetraj de fictiune si scurtmetraj de animatie, precum si toate filmele de scurtmetraj romanesti inscrise in Festival.
Retrospectiva debuteaza vineri, orele 17.30, cu Special Cristian Nemescu si Andrei Toncu. Vor fi prezentate 4 scurtmetraje realizate de Cristian Nemescu intre anii 2000 si 2002, precum si mediumetrajul Marilena de la P7 – la care Andrei Toncu a compus muzica. Cristian Nemescu a fost prezent la Festival cu Marilena de la P7, in cadrul programului Generatia Asteptata.
Alaturi de filmele premiate, publicul are ocazia sa vada toate filmele romanesti de scurtmetraj fictiune sau animatie aflate in competitie in Festival, in numar de 7, intr-o proiectie speciala, sambata, orele 17.30.
Evenimentul se incheie duminica, 8 octombrie, orele 19.30, cu Seara de Gala in care va fi proiectat castigatorul Trofeului ANONIMUL, filmul marocan HEAVEN’S DOORS in regia fratilor Imad si Swel Noury.
Pelicula s-a aflat in Panorama Berlin 2006 si reprezinta debutul in lungmetraj al fratilor Noury. HEAVEN’S DOORS a castigat atat Trofeul cat si Premiul pentru imagine la Festivalul ANONIMUL.
Biletele costa 4 ROL, iar elevii si studentii au intrarea libera in limita locurilor disponibile.
Mai multe detalii si programul retrospectivei pe www.festival-anonimul.ro..
HotNews.ro, 03 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT