LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, June 20, 2019

Cosmote a lansat o extraoptiune de 200 de minute si 200 de SMS-uri pe luna

Operatorul de telefonie mobila, Cosmote Romania a lansat luni o noua extra optiune pentru cartela Cosmote, ce cuprinde 200 de minute si 200 de mesaje text in retea pe luna la un tarif de 3 euro pe luna (TVA inclus), informeaza un comunicat al companiei.

Extraoptiunea este disponibila un an de la data activarii si poate fi activata de catre orice utilizator al cartelei Cosmote, pana la data de 2 noiembrie a acestui an.

Extraoptiunea unica de minute si mesaje text in retea vizeaza in principal tinerii, care sunt utilizatori frecventi atat de servicii de voce cat si de SMS.

“Ne asteptam ca noua extraoptiune lansata de COSMOTE, conceputa astfel incat sa raspunda nevoilor de comunicare ale grupului tinta, va genera interes in mod special in randul tinerilor si va inova din nou segmentul serviciilor preplatite prin combinatia inedita de minute si SMS”, a spus Adrian Florea, Manager Dezvoltare Produse si Servicii al Cosmote Romania.

Potrivit oficialilor companiei, extraoptiunea este disponibila un an de la data activarii, poate fi activata de catre orice utilizator al cartelei Cosmote sunand sau trimitand un SMS gratuit la numarul 200, pana la data de 2 noiembrie 2006.

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005, iar dupa primele sapte luni a atins un numar de peste 530.000 de clienti.

HotNews.ro, A.V., 02 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT