LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, June 18, 2019

Terenurile Capitalei sint tot mai putine

Suprafetele de teren disponibile din Capitala se imputineaza pe zi ce trece, in timp ce cererea tot creste. Acest fapt a dus la cresterea preturilor terenurilor cu 20-50% in acest an.

„In unele cazuri, cresterea pretului a avut loc artificial, fiind determinata de vecinatatea terenurilor cu proiecte deja existente sau propuse si cu proiectele de infrastructura, ca de exemplu terenurile aflate in apropierea celei de-a doua sosele de centura sau a viitoarei autostrazi Bucuresti-Brasov“, releva studiul facut de compania imobiliara CB Richard Ellis (CBRE).

Din cauza ofertei limitate de terenuri care ar permite dezvoltarea unor proiecte de birouri din clasa A, pretul pentru astfel de suprafete, situate in zonele centrale si de nord, a crescut cu 25-75% sau chiar mai mult in ultimele 12 luni, atingind nivelul de 2.500-3.000 de euro pe metru patrat, in anumite zone.

Pretul terenurilor pentru proiecte comerciale situate in interiorul orasului a cunoscut cea mai mare crestere, situindu-se in prezent la 250-600 de euro metrul patrat. Pretul terenurilor cu destinatie rezidentiala situate in Pipera-Tunari, Mogosoaia, Sisesti si Otopeni variaza intre 100 si 250 de euro metrul patrat, mai arata studiul.

In cazul fostelor platforme industriale din interiorul Capitalei, preturile au urcat la 200-600 de euro metrul patrat…
Integral in Cotidianul

Cotidianul, 25 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT