LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 26, 2021

Preotii au sfintit noul gazon din Ghencea

Stadionul arata ca un santier – cu o zi inaintea partidei, zeci de lucratori amenajeaza straturi de flori si vopsesc borduri. In aceasta vreme, patronul Gigi Becali a convocat mai multi preoti pentru a sfinti gazonul, refacut in ultimele trei luni…

Un suris in plina toamna

Vremea a tinut cu muncitorii angajati sa dea lustru stadionului Ghencea. Daca in tot orasul se da cu var pentru Forumul Francofoniei, la stadionul Steaua se lucreaza pentru meciul cu Lyon – au fost comandate straturi de flori, de plantat la finalul lui septembrie, chiar la intrarea in tunel.

Marti la prinz, o masina de gunoi a fost solicitata pentru a debarasa ultimele containere. Spre disperarea organizatorilor care au solicitat plecarea cit mai rapida a alaiului “mirositor”, pentru ca urmau sa apara jurnalistii francezi pentru conferinta lui Oli. La oficiala, se lustruiesc placile de marmura care placheaza treptele de acces.

“Nu suntem pregatiti pentru infringere”

Echipa tehnica a Stelei se intreaba daca jucatorii vor fi pregatiti din punct de vedere fizic pentru ciocnirea cu Lyon. Si pentru ceea ce Olaroiu numeste “angajare mentala” – singurul atu prin care poate fi anulata diferenta sensibila valoric dintre cele doua formatii…

Oli recunoaste superioritatea francezilor, dar face apel la amintirea recenta a succesului de la Kiev: “Orice miracol este posibil”.

Tensiunea ultimei saptamini, in care au pierdut cu Dinamo, nu s-a sters cu totul din vestiarul ros-albastru: “Daca in campionat nu mai este nevoie de noi, speram sa facem un lucru bun in Liga Campionilor, unde suntem doriti”.

Jucatorii lui Lyon au vorbit la hotelul Sofitel. Internationalul Florent Malouda a sintetizat cel mai bine starea de spirit a echipei care de cinci ani cistiga titlul in Hexagon: “Nu suntem pregatiti pentru infringere”.

Fara Chirac

Ministerul afacerilor externe a anuntat ca presedintele Frantei, Jacques Chirac nu va fi prezent in Ghencea pentru meci, sosirea in Romania fiind programata pentru ziua de miercuri.

In schimb, a ajuns la Bucuresti portarul de rezerva al echipei din Lyon: Remy Vercoutre nu a calatorit cu echipa, duminica seara, pentru ca isi pierduse pasaportul la club! El a ajuns luni dimineata, cu o cursa de linie.

HotNews.ro, 25 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT