LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Richard Branson va dona trei miliarde de dolari pentru combaterea incalzirii globale

Miliardarul britanic Richard Branson care controleaza Grupul Virgin a declarat joi, la New York, in cadrul conferintei Clinton Global Initiative ca va contribuii, in urmatorii zece ani, cu suma de trei miliarde de dolari pentru combaterea incalzirii globale.

Potrivit Bloomberg, suma donata de Branson depaseste ca valoare toate contributiile facute anul trecut la conferinte pe teme de combatere a saraciei, sanatate si schimbari climatice organizate de lideri politici, oameni de afaceri sau de asociatiile non-profit.

“Indiferent cat de cinic ai fi, aceasta suma este foarte mare”, a spus fostul presedinte american Bill Clinton, organizatorul evenimentului.
Potrivit miliardarului, contributia va fi acoperita din profitul diviziei de transporturi a grupului.

“Al Gore a venit la Londra, si mi-a spus: Te afli intr-o pozitie ce poate face diferenta si daca tu faci un pas mare in fata si altii iti vor urma exemplul” a mai declarat Branson.

Fost vicepresedinte al Statelor Unite in administratia Clinton, Al Gore este un sustinator infocat al masurilor de reducere a emisiilor poluante si a utilizarii pe scara larga a energiei regenerabile.

La inceputul acestei luni, omul de afaceri britanic a anuntat crearea diviziei Virgin Fuels in care va investi aproape 400 de milioane de dolari pentru a finanta proiecte in domeniul energiei regenerabile cu scopul de a reduce dependenta fata de combustibilii traditionali.

HotNews.ro, D.C., 21 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT