LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Dinescu vrea dosarele turnatorilor pe internet

Mircea Dinescu, membru CNSAS a pledat, joi, intr-o conferinta de presa, tinuta pe scarile institutiei, pentru “transparenta totala” a activitatii Colegiului, considerand ca numai asa CNSAS poate iesi din criza in care se afla.

“Singura solutie este ori dizolvarea Colegiului CNSAS ori o transparenta totala. Toate dosarele politicienilor romani sa fie puse pe internet si sa aiba acces toata presa la ele si populatia Romaniei. E vorba de dosarele de colaborare”, a precizat Dinescu.

In acest sens, Dinescu a cerut partidelor puterii sa modifice legea CNSAS, in caz contrar amenintand cu demisia.

Criticand dur lipsa de transparenta a CNSAS, Dinescu a promis presei sa tina in fiecare marti si joi, dupa sedintele Colegiului, cate o conferinta de presa, pentru a informa jurnalistii.

Pe de alta parte, Mircea Dinescu a acuzat SRI ca a protejat anumiti politicieni pe care i-a lasat sa aiba cariere politice, desi stia ca ei sunt compromisi, deci vulnerabili.

Dinescu spune ca cei care au facut politie politica trebuie sa plateasca, dar a acuzat ca in politica romaneasca nu se intampla nimic in acest sens.

“Acum, scotandu-se la iveala aceste documente, normal ar fi fost sa se declanseze in zona politicului acea poveste de curatare a partidelor, dar sub o forma juridica: cei care au dat declaratii in fals, in clipa cand au candidat, sa fie exclusi si deferiti justitiei”, a spus el.

Referindu-se la Mona Musca, Dinescu a spus ca ea a semnat “un pact cu diavolul” si deci trebuie sa demisioneze din toate functiile pe care le are.

Dinescu a decis sa-si tina conferinta de presa afara, in fata scarilor institutiei, pentru ca nu a gasit o sala libera in institutie, unde sa stea de vorba cu jurnalistii.

HotNews.ro, C.N.A., 21 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT