LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, June 20, 2019

Un general SRI si un fost angajat SRI au fost retinuti pentru mita

Doi ofiteri SRI au fost retinuti de DNA pentru luare si dare de mita. Generalul Gheorghe Dumitrache i-a dat lui Ovidiu Soare mai multe bunuri in valoare de 3 miliarde pentru a ramane intr-o anumita functie in SRI Prahova. Avocatii partilor spun ca probele impotriva celor doi nu sunt suficiente.

Gheorghe Dumitrache a incercat sa faca trafic de influenta si la doi fosti sefi de-ai sai, coloneii Corneliu Paltanea si Dan Bucur, care se afla in acest moment in arest, si ei angajati ai SRI Prahova.

Arestarea survine dupa ce Gheorghe Dumitrache a fost supravegheat cu mijloace specifice, el fiind implicat si in alt dosar, banuit fiind ca a incercat sa influenteze martorii.

Potrivit SRI, Ovidiu Soare nu mai este angajatul acestei institutii, da nu au putu preciza data eliberari sale din functie, transmite Antena 3.

Corneliu Paltanea si Dan Bucur, aflati si ei in arest, sunt acuzati ca au primit mita de peste 15 miliarde de lei de la un grup de petrolsiti din Prahova pentru a nu le supraveghea afacerile lor ilegale.

Si Gheorghe Dumitrache are legaturi cu lumea petrolistilor fiind cuscru cu liderul de sindicat, Liviu Luca. Fata lui Liviu Luca este casatorita cu baiatul lui Dumitrache.

Avocatii partilor spun ca probele impotriva celor doi nu sunt suficiente.
textul se actualizeaza

HotNews.ro, 20 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT