LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 26, 2021

Traian Basescu va face propuneri pentru noii directori SRI si SIE

Intrunite in sedinta comuna, Senatul si Camera Deputatilor, au luat astazi act de demisia lui Radu Timofte din functia de director al SRI si de cea a lui Gheorghe Fulga din functia de director al SIE. Se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa faca nominalizarile pentru noii directori ai acestor servicii.

Seful statului a anuntat pe 15 septembrie in direct la Realitatea TV, ca va face propunerile pentru cele doua functii dupa ce Parlamentul va indeplini aceasta formalitate constitutionala. Pina in acest moment nu s-a anuntat oficial nici un nume.

Comisiile de specialitate vor analiza cele doua candidaturi, iar pe 4 octombrie, intr-o noua sedinta comuna, senatorii si deputatii vor vota candidatii.

Potrivit reporterului Hotnews, in cadrul sedintei a fost prezentat raportului Comisiei de Control a SRI, potrivit caruia demisia lui Gheorghe Fulga a fost una “de onoare”. Documentul a fost citit de vicepresedintele acestei Comisii, Verestoy Attila.

Sefii SRI, SIE si DGIPI, respectiv Radu Timofte, Gheorghe Fulga si Virgil Ardelean, au demisionat in 21 iulie , din cauza situatiei create in urma eliberarii lui Omar Hayssam. Decizia celor trei a fost luata in urma unei discutii cu presedintele Traian Basescu.

HotNews.ro, D. Mihai, 20 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT