LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Noul Cod Rutier – aplicat de la 1 decembrie

Ministerul Administratiei si Internelor va propune Guvernului amanarea, pana la 1 decembrie, a intrarii in vigoare a noului Cod Rutier, pentru introducerea procedurii de constatare amiabila, in cazul tamponarilor usoare.

Astfel, soferii nu vor mai fi obligati sa se prezinte la politie in urma unui accident, daca acesta nu s-a soldat cu victime, iar soferii implicati au convenit in ceea ce priveste conditiile si responsabilitatea producerii accidentului. Intr-o astfel de situatie, soferii ar urma sa se prezinte direct la societatea care a incheiat politia de asigurare.

RCA online foarte ieftin – Click aici

Ministerul de Interne precizeaza, totodata, ca prorogarea termenului de intrare in vigoare va face posibila popularizarea modificarilor aduse de noul Cod Rutier si de regulamentul de aplicare a acestuia.

Noul Cod Rutier urma sa intre in vigoare la 21 septembrie. Noua legislatie prevede introducerea punctelor de penalizare, o sanctiune complementara care va insoti amenda pentru anumite contraventii. In plus, apar noi sanctiuni: ridicarea vehiculelor parcate aiurea sau amenda pentru rularea cu farurile stinse pe timpul zilei.

HotNews.ro, D. Mihai, 18 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT