emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, August 11, 2022

Aaron Carter si Kari Ann Peniche s-au logodit

Cantaretul Aaron Carter s-a logodit cu starul Playboy Playmate, Kari Ann Peniche. Viitoarea mireasa a declarat: ”sunt foarte fericita. Aaron este o persoana deosebita. Este amabil, iubitor si il iubesc foarte mult.”

Carter, in varsta de 18 ani, i-a cerut mana lui Peniche duminica, in Las Vegas in timp ce se aflau pe scena in fata a 200 de persoane, in timpul turneului Plaboy Comedy.

“Nici nu imi mai aduc aminte cum s-a intamplat.” a declarat Peniche cu privire la propunerea-surpriza. “Nu stiam ca are de gand sa faca acest lucru, dar sunt fericita ca l-a facut.”

Producatorul turneului Playboy, Cort McCown, a marturisit ca cei doi planuiesc sa se casatoreasca in urmatoarele sase luni. “Aaron mi-a spus ca are de gand sa o ceara in casatorie, dar am crezut ca glumeste. Era foarte emotionat si agitat”, a declarat McCrown.

Peniche, in varsta de 22 de ani, a fost numita Miss Teen USA in anul 2003, dar i-a fost retras acest titlu dupa ce a pozat in Playboy. Carter va aparea in reality -show-ul despre familia sa, “House of Carters”, a carui premiera va avea loc luna viitoare.

HotNews.ro, S.B., 19 sep 2006Comment Form