PSD vrea sa vanda Romaero sediul Romaero

0

Contra sumei de 70 de miliarde de lei vechi, PSD ar fi dispus sa vanda companiei nationale Romaero sediul din Ion Ionescu de la Brad, unde sunt stranse toate departamentele partidului. Problema este ca PSD vrea sa-i vanda Romaero propriul sediu, in care PSD este, de fapt, chirias.

In 2003, premierul Adrian Nastase inzestreaza partidul cu un sediu nou: un fost camin al muncitorilor de la Romatsa, situat in zona rezidentiala Baneasa. Secretarul general Cozmin Gusa este insarcinat sa se ocupe de renovarea imobilului. Dintr-o cladire insalubra PSD reuseste sa faca un sediu luxos, cu sisteme electronice de acces pe etaj si cu plasme pe pereti. Nastase spune la inaugurare: “Aici sunt cotizatiile dumneavoastra!”

In 2005, dupa pierderea alegerilor, PSD uita sa-si plateasca chiria, iar ministrul Industriilor, Codrut Seres, in subordinea caruia se afla Romaero, ii ameninta pe pesedisti cu evacuarea. PSD incearca sa cumpere sediul, iar noua conducere ii reproseaza lui Adrian Nastase ca n-a fost in stare sa cumpere imobilul pe timpul guvernarii, cand totul se facea mult mai usor.
Integral in Gandul

Gandul, 18 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *