Sorin a pus Akcentul pe un Porsche

0

CV-ul lui Sorin, unul dintre componentii trupei Akcent, suna cam asa: vesnic student, “fashion victim”, pasionat de masini si cintaret.

Pentru a intelege afirmatiile de mai sus, trebuie sa stiti ca de vreo jumatate de deceniu incoace, Sorin se straduieste, nu sa termine facultatea – de Arte Decorative si Design, specializarea Sticla Metal – asa cum poate vi s-ar parea normal, ci sa o continuie, inghetindu-si in fiecare vara anul universitar.

Dar nu-i nimic, daca facultatea nu merge, el tot artist ramine. De aceea gustul pentru frumos l-a transformat intr-un “fashion victim”. O dovedesc minunatii sai mergatori Gucci. Dar Sorin nu se multumeste cu o pereche de pantofi de marca.

Masina pe care tocmai si-a cumparat-o cu doar citeva mii de euro – un Porsche in virsta de 20 si ceva de ani – va avea menirea de a-l duce pe la promenadele sale mondene. “O masina de oras, practica, nu de fite” dupa cum ne-a marturisit chiar el, care il va costa – dupa ce va fi reparata si reconditionata de la A la Z – nici mai mult, nici mai putin decit 19.000 de euro.

Cu toate acestea, pentru Sorin, rezultatul investitiei este cel mai important, ba chiar, la ce pretentii a avut – culoarea, o anumita nuanta de bordo-violet cu un luciu “glacee” (inghetat) – nici macar nu i se pare scump devizul, desi transformarea automobilului intr-o “bijuterie” il va costa o mica avere.

Oricum, parca i se potriveste mai bine un Porsche, fie el cit de vechi, decit micutul si incomodul scuter cu care se deplaseaza momentan.

7Plus, 16 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *