LIKE la pagina pentru a continua!



emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup




Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Andreea Marin l-a ajutat pe Banica Jr. sa cante la Londra

In timp ce cantaretul a beneficiat de o invitatie nesperata din partea Angelei Gheorghiu in spectacolul BBC Proms, vedeta TVR 1 a stiut sa isi arate recunostinta difuzand la “Surprize” interviuri cu celebra soprana si sotul acesteia, Roberto Alagna.

Trambitata ca o mare victorie, aparitia lui Banica pe scena londoneza a fost considerata de organizatori doar un detaliu, el nefiind trecut pe afis. Ultima victorie de imagine a familiei Banica-Marin a fost concertul BBC Proms in care cantaretul a avut o aparitie episodica, dar foarte mediatizata la noi, alaturi de soprana Angela Gheorghiu.

Pentru ca britanicii nu l-au considerat suficient de consacrat pentru a-l posta pe afisul evenimentului alaturi de celebra cantareata de opera si de alti artisti precum Lionel Ritchie sau Allison Balsom, aparitia pe scena de la Londra a lui Banica Jr. a fost intens promovata in presa de la noi, se pare, chiar de sotia sa.

Zana Surprizelor si-a exersat cu brio talentul de P.R., reusind in acelasi timp sa-si arate si recunostinta fata de Angela Gheorghiu care l-a strecurat in programul BBC pe Banica Jr., desi era practic un anonim pentru publicul londonez.

In prima editie a “Surprizelor” din acest an, vedeta TVR 1 a difuzat interviuri cu soprana si sotul acesteia, aducand inca o data in prim-plan evenimentul BBC Proms.
Integral in Averea

Averea, 13 sep 2006







Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT