LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan

Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta joi seara cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape. Noul propulsor, cel mai puternic din istoria masinilor marcii romanesti, va putea dezvolta pina la 110 cai-putere.

Compania a anuntat inca de anul trecut intentia de a adauga un nou motor celor existente deja pe modelul Logan.

In prezent, acest autoturism dispune de trei propulsoare, dintre care doua pe benzina si unul pe motorina. Motorul diesel de 1,5 litri genereaza 65 de cai-putere. Pe pietele externe, motorul diesel care echipeaza Logan dezvolta 70 de cai-putere. Propulsorul de 1,4 litri dispune de o putere de 75 de cai-putere, in timp ce actualul virf de gama de 1,6 litri are 90 de cai-putere.

Oficialii constructorului de la Pitesti nu au facut inca public pretul pentru noua versiune Logan. In prezent, pretul unui Logan cu motor de 1,6 litri pe benzina, versiunea cu opt supape si 90 de cai-putere, porneste de la suma de 7.500 de euro, echivalentul a 26.575 de lei noi, si ajunge pina la 9.100 de euro, echivalentul a 32.244 de lei, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Break-ul se vinde din octombrie

Automobile Dacia va lansa oficial noul Logan cu caroserie break la sfirsitul acestei luni in cadrul Salonului Auto de la Paris. Potrivit oficialilor companiei, Logan break va fi disponibil spre vinzare incepind cu jumatatea lunii octombrie.

Cotidianul, Florin Cepraga, 12 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT