LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Mutarea Pirelli in Romania provoaca tensiuni in Italia

Intentiile grupului Pirelli de a-si muta o unitate de productie din Italia in Romania a dus la cresterea tensiunilor in rindul muncitorilor din Peninsula. Speriati ca isi vor pierde posturile in urma delocalizarii productiei, angajatii fabricii Pirelli din orasul toscan Figline Valdarno au cerut interventia autoritatilor locale.

Conform site-ului oficial al primariei, o scrisoare a fost trimisa deja conducerii grupului, pentru a clarifica situatia celor peste 500 de angajati ai fabricii. Primarul orasului a cerut public companiei Pirelli sa participe la o discutie privind viitorul fabricii si al angajatilor.

Pirelli a mutat deja in Romania citeva utilaje importante din fabrica, acestea urmind sa fie utilizate in productia de cord metalic pentru anvelope. Grupul italian, lider in productia mondiala de anvelope, a demarat deja discutii cu autoritatile romane pentru deschiderea unei unitati de productie la Slatina.

Potrivit unor informatii facute publice la inceputul acestui an, Pirelli intentioneaza sa deschida in Romania una dintre cele mai mari capacitati de productie din Europa. Pina la acest moment, conducerea companiei nu a putut fi contactata pentru a comenta evolutiile din Italia.

HotNews.ro, 06 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT