LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Frumoasele lumii

Regine ale frumusetii din 105 state au participat duminica seara, la Varsovia, la ceremonia oficiala de deschidere a concursului Miss World 2006, a carui finala va avea loc pe 30 septembrie in capitala poloneza, transmite AFP.

La cea de-a 56-a editie a prestigiosului concurs de frumusete, Romania este reprezentata de Ioana Boitor, o tanara de 17 ani, castigatoarea finalei Miss World Romania 2006.

La ceremonia de deschidere a fost prezenta Miss World 2005, islandeza Unnur Birna Vilhjalmsdottir, care in ultimul an a participat la strangeri de fonduri si actiuni caritabile in intreaga lume. “A fost un an minunat, iar acum sunt putin trista, insa e timpul sa cedez locul unei alte fete. Dar stiti ce se spune: odata ce esti Miss World, vei ramane mereu o Miss World”, a declarat islandeza.

In luna premergatoare concursului, finalistele vor vizita cele mai frumoase orase ale tarii, printre care Cracovia, fosta capitala a regilor Poloniei, Wroclaw si Zakopane.

Castigatoarea va fi aleasa in urma votului unui juriu de specialitate, dar si a votului telespectatorilor din intreaga lume, deoarece, din 2004, Miss World este un concurs interactiv.

Infiintat in 1951, de Eric Morley, Miss World este unul dintre evenimentele cu cea mai mare audienta, fiind depasit doar de Jocurile Olimpice si de Campionatul Mondial de Fotbal.

Evenimentul Zilei, 05 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT