Stelian Tanase isi face bagajele de la Realitatea TV

0

“Astept sa se intoarca Dinescu. nu pot lua o decizie finala fara el”, spune realizatorul

Stelian Tanase ar putea parasi Realitatea TV, deoarece conducerea postului vrea sa pastreze in noua grila doar talk-show-ul de miercuri al realizatorului, in timp ce acesta are un contract, pana pe 31 decembrie 2006, pentru trei editii saptamanal.

Contactat de HotNews.ro, Tanase a relatat ca are, intr-adevar, un “diferend” cu conducerea postului, dar ca nu poate confirma plecarea: “E o situatie fluida, asa ca nu pot zice nici ca plec, nici ca nu plec. Acum e o situatie, dar diseara ea se poate schimba, deci nu va pot spune mai mult. Decizia imi apartine, dar am nevoie de un timp de gandire.”

Tanase a confirmat pentru HotNews.ro ca are un contract cu Realitatea TV, care expira pe 31 decembrie, iar contractul prevede realizarea unor talk-show-uri lunea, miercurea si vinerea: “La asta se refera diferendul, mi s-a redus numarul de editii saptamanale; cu alte cuvinte, contractul meu nu e respectat, asa ca eu pot sa ma intreb daca el mai exista.”

Realizatorul a mai spus ca se afla in tratative cu TVR: “Am negociat cu ei si negociez in continuare”. Pana la sfarsitul lui 2003, el a realizat la televiziunea publica “Masina de tocat”.

Blog.HotNews.ro mai preia informatii neoficiale referitoare la intentiile de plasare a lui Stelian Tanase la ora 23.00 in loc de 22.00, in grila de toamna a Realitatii TV.

Pe langa scaderile de rating determinate de modificarea de ora, aceste intentii creasera si o problema de brand, fiindca emisiunea lui Tanase de la Realitatea TV se numea “Zece fix”.

Realizatorul obtinea, in grila de primavara a Realitatii TV, ratinguri in jurul a 2 puncte, care il situau uneori in top 3-ul celor mai populare emisiuni Realitatea TV, alaturi de “100 %” si “Realitatea zilei”.

HotNews.ro, 03 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *