LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Tiriac isi negociaza locul din Mercedes

Grupul germano-american intentioneaza sa se implice direct pe piata auto din Romania si discuta cu Tiriac Auto despre o noua organizare.

Gigantul DaimlerChrysler se afla in negocieri cu Tiriac Auto privind preluarea distributiei in Romania a marcilor Mercedes, Smart, Chrysler, Dodge si Jeep, sustine Mediafax.

„Negocierile sint in plina desfasurare. Inca nu s-a semnat nimic, pentru ca negocierile nu au ajuns inca nici la jumatate. In orice caz, ei nu au cum sa preia distributia fara un acord cu Tiriac Auto“, a declarat Dragos Draghici, directorul de investitii al holdingului roman.

Contactati telefonic, atit reprezentantii Tiriac Auto, cit si ofiterul de presa din cadrul DaimlerChrysler AG au refuzat sa comenteze asupra subiectului.

Oficialii Tiriac Auto au precizat ca vor da publicitatii luni un comunicat de presa privind discutiile cu grupul germano-american.

Potrivit lui Draghici, dupa momentul 1 ianuarie 2007, data preconizata pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, grupul international doreste sa fie prezent direct pe piata auto de la noi. Reprezentantul TiriacAuto a declarat pentru MEDIAFAX ca negocierile se pot incheia cu orice rezultat, inclusiv cu preluarea Autorom de catre DaimlerChrysler Automotive Romania.

DaimlerChrysler AG a infiintat, in luna august, firma DaimlerChrysler Automotive Romania, cu domeniul principal de activitate comertul cu autovehicule.

Tiriac la jumatate

In prezent, cele cinci marci sint comercializate pe piata romaneasca de Autorom, care face parte din Tiriac Auto.

In afara de Autorom, holdingul controleaza inca cinci importatori auto: Hyundai Auto Romania, Romcar, Mazrom Motors, M Car Trading si Premium Auto, care vind modelele marcilor Hyundai, Ford, Mazda, Mitsubishi si Jaguar.

Cotidianul, Florin Cepraga, 02 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT