LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Mona Musca, dupa excluderea din PNL: “In politica, daca nu faci parte din grupuri de interese, te mananca, cu fulgi cu tot”

Mona Musca a declarat sambata, la putin timp dupa ce a fost exclusa din PNL ca in politica nu poti rezista, daca esti un simplu exponent al alegatorilor. La mai putin de o luna dupa primele dezvaluiri privind colaborarea cu securitatea, Mona Musca devine deputat independent si declara ca nu se va inscrie in alt partid.

Intr-o interventie telefonica la Antena3, referindu-se la decizia de excludere din PNL, Mona Musca a spus: “Am realizat si eu acum dupa 16 ani de politica urmatorul lucru: in politica daca nu faci parte din grupuri politice de interese, daca nu faci parte din grupuri economice de interese si esti doar un exponent al celor care te-au votat, te mananca cu fulgi cu tot, toti”.

Deputatul a adaugat:”Ma mir ca am rezistat pana acum. Cred insa ca daca ramai alaturi de cei care te-au votat si de interesele lor, poti sa depasesti si momentele acestea si asta am de gand sa fac eu…”

Mona Musca a precizat ca numai in viitor se va putea intelege, daca excluderea sa din PNL este si urmarea atitudinii critice, pe carea a avut-o in repetate randuri fata de actualul guvern.

HotNews.ro, D.G., 02 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT