LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, August 19, 2017

Yahoo si Google se lupta si pe mobil

Gigantul IT american Yahoo este aproape de finalizarea negocierilor pentru a include traditionalul sau motor de cautare printre serviciile operatorului de telefonie mobila Orange, conform Media Guardian. Afacerea ar reprezenta o victorie semnificativa pentru americani si pentru portalul lor web, in contextul traditionalei batalii cu rivalii de la Google.

Yahoo se mai afla intr-un parteneriat cu un alt operator – “3”, tot pentru continut multimedia pe mobil, dar nu a reusit pana acum sa-si impuna serviciile pe aceasta piata. Mutarea companiei este inca o confirmare a importantei pietei mobile pentru marii jucatori de pe internet, acum ca terminalele portabile pot afisa pagini web, la rezolutii marite.

De doua ori mai multe mobile decat computere

Singurul demers Yahoo de pe piata mobila se desfasoara in Marea Britanie, unde posesorii de celulare pot folosi motorul de cautare al companiei. Insa specialistii din piata atrag atentia asupra adevaratei mize: retelele de telefonie mobila reprezinta un scop in sine prin faptul ca pot oferi statistici despre clienti.

La randul sau, traficul ar urma sa joace un rol decisiv in impunerea publicitatii pe mobil, in conditiile in care Google si Yahoo au profitat de aproape orice nisa publicitara posibila.

Evenimentul Zilei, 26 aug 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!