LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, August 21, 2017

Upgrade Internet de la Zapp – internet mobil nelimitat cu 9 USD

Zapp a introdus recent o optiune de internet mobil fara limite de timp si de trafic, optiune disponibila abonamentelor de voce Zapp 500 Anytime, Zapp Share Free, Zapp 14 All, Zapp Talk Free, Zapp FixTel si Zapp cu minute incluse. Pretul este modic pentru piata – 9 USD plus TVA.

“Upgrade Internet reprezinta optiunea potrivita pentru cei care au un abonament de voce, dar isi folosesc telefonul mobil si ca modem, pentru a accesa Internetul.

Telefonul mobil ofera o viteza de acces la Internet de pana la 153,6 kbps, insa viteza medie de acces poate fi crescuta de pana la 3 ori daca se instaleaza Zapp Turbo, un software gratuit de accelerare a vitezei conexiunii Zapp la Internet.

Viteza medie de transfer ce va fi obtinuta cu ajutorul lui Zapp Turbo este de 200-300 kbps, uneori atingand si 1500kbps”, se precizeaza pe www.zapp.ro, citat de SMARTfinancial.ro.

Aceasta este prima optiune de internet mobil nelimitat lansata de Zapp, pana in prezent doar Orange mai avand asemenea solutii, dar la preturi cu mult mai mari – 35 – 70 USD plus TVA. In plus, pentru internet mobil, viteza promisa de Zapp pare sa fie cea mai mare de pe piata romaneasca.

Daca pana acum internetul mobil era un lux, prin optiunea de 9 USD de la Zapp, acesta devine cu mult mai accesibil. Miscarea este alimentata de cresterea considerabila a vitezei la internetul fix, in paralel cu scaderea preturilor.

SmartFinancial.ro, 21 aug 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!