LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, September 26, 2017

Turcescu i-a taiat legatura telefonica lui Vadim

De ce a iesit Sandru cu documente vechi sustinand ca sunt inedite?

Robert Turcescu a acuzat-o pe Lavinia Sandru ca reincalzeste ciorba dosarului lui Vadim prezentand ca inedite documente vechi, manipuland astfel opinia publica. Ziarul Ziua a publicat inca din 3 noiembrie 2003 documentul prezentat duminica de Sandru. Tot ziarul Ziua prezentase cu mult inainte si scrisoarea lui Vadim catre Nicolae Ceausescu.

“In comparatie cu un jurnalist sau un lucrator de la arhive, eu am un program politic si acest proiect politic se refera la deratizarea clasei politice.

Nu conteaza daca documentele sunt inedite sau au fost publicate, important e ca ele nu au fost luate in considerarea de CNSAS atunci cand s-a decis ca Vadim Tudor nu a facut politie politica”, a explicat Lavinia Sandru de ce a iesit duminica in public cu documentele respective.

Vadim Tudor “scos” din emisune de Turcescu

Intervenit telefonic in cadrul emisiunii pentru a-si exprima punctul de vedere, Vadim Tudor a folosit apelative ca “vagaboanda, vanzatoare de bilete la circ, curva”, la adresa Laviniei Sandru, expresii ce l-au determinat pe Robert Turcescu sa ceara intreruperea legaturii telefonice cu liderul PRM.

Sandru: Daca Basescu va duce cruciada la bun sfarsit ne va avea parteneri

Lavinia Sandru a raspuns acuzatiilor formulate anterior de Vadim Tudor, potrivit carora ea s-ar fi intors de urgenta in tara pentru a-l ataca pe liderul PRM la comanda lui Traian Basescu. Acuzatiile lui Vadim au fost catalogate de catre Sandru ca simple aberatii.

Sandru a precizat ca PIN il va sustine pe Traian Basescu atata timp cat acesta va duce la bun sfarsit cruciada pentru deparazitarea clasei politice, dar nu va uita jignirile aduse in trecut.

HotNews.ro, Ionut Baias, 29 aug 2006
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!