Noua versiune 4PSA VoipNow 1.2

0

Noua versiune 4PSA VoipNow 1.2 lansata de Rack-Soft ofera un grad sporit de interoperabilitate si noi functionalitati precum suportul IVR (Interactive Voice Response) si Fax Center.

4PSA VoipNow este o centrala telefonica software VoIP, proiectata pentru sistemele de operare Linux, care permite furnizorilor mici si medii de servicii Internet si gazduire web (ISP / HSP) sa ofere atat clientilor rezidentiali cat si celor business servicii de telefonie digitala la costuri competitive.

Avand in vedere cerintele hardware reduse si managementul facil al sistemului, 4PSA VoipNow poate fi instalat de catre orice companie care urmareste imbunatatirea comunicatiilor de voce.

Noua versiune se inscrie in strategia de dezvoltare a producatorului si intareste pozitia primului control panel VoIP destinat furnizorilor de servicii Internet si gazduire web. 4PSA VoipNow 1.2 raspunde totodata sugestiilor primite de la companiile care au implementat deja solutia Rack-Soft.

Functia IVR (Interactive Voice Response) este una dintre cele mai importante facilitati oferite de catre 4PSA VoipNow 1.2. Suportul IVR permite utilizatorilor sa dezvolte intr-un timp foarte scurt planuri complexe de preluare a apelurilor telefonice.

Realizarea unui plan IVR capabil sa inlocuiasca operatorul uman se face intr-o interfata web, fiind disponibile o serie de unelte de depanare si vizualizare grafica care simplica proiectarea unor IVR-uri complexe. Datorita designului modular al sistemului, Rack-Soft va putea sa imbunatateasca functionalitatile IVR-urilor prin adaugarea ulterioara de noi actiuni, conform cerintelor clientilor.

4PSA VoipNow 1.2 ofera optiunea Fax Center care permite preluarea de faxuri de catre orice extensie telefonica, fara a fi necesar un receptor dedicat. Sistemul receptioneaza apelurile de tip fax si le converteste in formatul PDF in vederea descarcarii. Preluarea digitala a acestor mesaje simplifica managementul informatiei si economiseste consumabilele. Administratorul extensiei poate fi notificat la receptionarea unui mesaj nou.

Odata cu noua versiune, 4PSA VoipNow ofera o interoperabilitate superioara cu alte aplicatii software. “API-ul 4PSA VoipNow bazat pe protocolul SOAP este operational. Pot fi adaugate conturi noi, pot fi modificate sau sterse unele existente, pot fi schimbate drepturile unui anumit utilizator, etc. fara sa fie utilizata interfata web.

Toate aceste actiuni ca si multe altele pot fi executate prin intermediul unei interfete API standard. In esenta, orice aplicatie poate interactiona cu 4PSA VoipNow, ceea ce inseamna ca va fi mai usor pentru furnizorii de servicii sa integreze software-ul nostru cu sistemele deja existente”, a declarat Bogdan Carstoiu, arhitectul sistemului 4PSA VoipNow.

Versiunea 1.2 contine peste douazeci de alte functii noi si imbunatatiri. Fie ca este vorba de monitorizarea cozilor de apeluri sau de interactiunea cu interfata, toate facilitatile noi ofera mai multa libertate clientului final si sporesc productivitatea.

4PSA VoipNow 1.2 este disponibil si pentru sistemele de operare Suse 10.x si poate fi instalat mai eficient in mediile virtualizate Virtuozzo gratie impachetarii in formatul nativ. Folosirea aplicatiei pe masinile virtualizate devine si mai atractiva pentru furnizorii de servicii.

Procesul de actualizare a software-ului este centralizat, iar utilizarea resurselor serverului este maximizata fara pierderi de performanta sau de stabilitate.

In functie de licenta, produsul 4PSA VoipNow 1.2 este disponibil la preturi incepand de la 299 USD. Noua versiune poate fi descarcata si instalata de pe site-ul companiei Rack-Soft, www.4psa.com/products/voipnow/index.php.

Demonstratia online a sistemului 4PSA VoipNow este disponibila la adresa www.4psa.com/products/voipnow/demo.php.

Rack-Soft dezvolta si integreaza solutii software pentru servere, adresandu-se clientilor de tipul ISP (Internet Service Provider), HSP (Hosting Service Provider) si companiilor medii si mici. Produsele Rack-Soft simplifica atat administrarea serverelor si a Centrelor de Date, cat si comunicatiile de voce si date.

HotNews.ro, S.B., 16 aug 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *