LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, August 17, 2017

Meciul Steaua – Standard va fi arbitrat de englezul Graham Poll

Arbitru de rezerva a fost delegat Michael Leslie Dean, tot din Anglia. UEFA nu a anuntat pe site-ul sau si numele asistentilor. Observator pentru arbitri va fi francezul Michel Vautrot, care a arbitrat la centru finala CCE din 1986, pe care “ros-albastrii” au cistigat-o, la penalty-uri, in fata Barcelonei.

Graham Poll s-a nascut la 29 iulie 1963 si este arbitru FIFA din 1996. El a mai arbitrat echipa Steaua in octombrie 1997, la meciul din deplasare cu Fenerbahce Istanbul, scor 2-1, din mansa secunda a turului doi al Cupei UEFA, in urma caruia echipa din Bulevardul Ghencea s-a calificat in faza urmatoare.

Presa turca l-a criticat dupa meci pe centralul englez, acuzindu-l ca nu a sanctionat tragerile de timp ale stelistilor.

Poll s-a remarcat in mod negativ la CM 2006. Poll i-a acordat trei cartonase galbene lui Josip Simunici la meciul Croatia – Australia, scor 2-2, cea mai spectaculoasa greseala de arbitraj de la CM si care l-a costat scump. El nu a figurat ulterior pe lista celor 12 arbitri ramasi in Germania la cererea FIFA pentru urmatoarele meciuri.

Graham Poll a ocupat locul patru in clasamentul arbitrilor anului 2005, dupa Markus Merk, Manuel Enrique Mejuto Gonzalez si Lubos Michel. Poll a arbitrat finala Cupei UEFA din 2005, dintre Sporting Lisabona si TSKA Moscova, scor 1-3.

SportTotal, 21 aug 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!