LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, November 20, 2017

Explozia din Antalya a fost revendicata

O grupare armata kurda, Soimii libertatii din Kurdistan (TAK), a revendicat, marti, pe pagina sa de Internet, atentatul comis luni in statiunea mediteraneana turca Antalya, in care au murit trei persoane si 20 au fost ranite, transmite AFP.

TAK spune ca a comis atentatul ca represalii la politica Turciei de pedepsire a comunitatii kurde, inclusiv arestarea liderului Partidului muncitorilor din Kurdistan, Abdullah Ocalan, condamnat in 1999 la inchisoare pe viata.

Martorii la atentat au spus, luni, ca o motocicleta parcata langa un tramvai a explodat.

Doi martori au declarat ca au auzit o explozie de mare putere, care a provocat spargerea geamurilor si a declansat un incendiu intr-o zona comerciala din centrul orasului. “O motocicleta parcata langa un tramvai a explodat, iar fragmentele acesteia au fost imprastiate in toate partile. Un vanzator ambulant a fost ucis”, a declarat un martor.
Politia locala a declarat ca doua persoane au fost ucise in urma atacului, iar un ofiter a afirmat ca numarul ranitilor ar putea fi de circa 50. Postul de televiziune NTV a anuntat ca o a treia victima a murit in spital.

Agentia de presa Anatolia a anuntat ca o geanta suspecta a fost gasita pe o strada din apropiere, zona fiind inchisa la sosirea genistilor.Atacul cu bomba de luni, a fost al cincilea comis in Turcia, in decurs de 24 de ore.

HotNews.ro, C.N.A., 29 aug 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en