Dinamo si Rapid vor juca azi in UEFA

0

Gruparea Beitar Ierusalim a anuntat ca la meciul cu Dinamo, programat joi, de la ora 21,00, in prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA, vor fi prezenti aproximativ 200 de suporteri israelieni in tribunele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, informeaza site-ul oficial al echipei dinamoviste.

Echipa Beitar, care a ajuns inca de luni seara in Romania, cazandu-se la hotelul Crowne Plaza, a efectuat, miercuri dimineata, un antrenament pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Dinamo.

Beitar va sustine antrenamentul oficial in aceasta seara, de la ora 19,30, cu portile inchise.

Rapid a plecat in Bosnia

Miercuri dimineata, lotului echipei de fotbal Rapid Bucuresti a plecat in Bosnia, unde intalneste formatia FK Sarajevo, in turul din turul 2 preliminar al Cupei UEFA.

Meciul este programat joi seara, de la ora 21,00 (20,00 in Bosnia).

La imbarcarea de la Aeroportul “Henri Coanda”, jucatorii giulesteni erau optimisti si increzatori intr-un rezultat bun in aceasta faza a competitiei europene.

Ionut Rada, spre exemplu, a declarat ca dupa evolutia buna din precedenta editie a Cupei UEFA, spera ca Rapidul sa egaleze aceasta performanta, sau chiar sa o depaseasca. El a declarat ca intr-o asemenea intrecere nu conteaza scorurile, ci importanta este calificarea in sine in fazele superioare cupei continentale.

Dinu Gheorghe, presedintele clubului, a precizat la randul sau ca vrea o victorie in intalnirea cu formatia din Sarajevo.

Antrenorul principal, Razvan Lucescu, a declarat ca ureaza succes si formatiei Steaua Bucuresti in tentativa de a intra in grupele Ligii Campionilor. “Aceasta performanta ar conduce la cresterea prestigiului fotbalului romanesc, iar eu fac parte din fotbalul romanesc”, a spus Razvan Lucescu.

Oficialii clubului Rapid Bucuresti au intampinat dificultati in negocierile cu clubul din Sarajevo, pe tema vizelor de intrare in Bosnia. In ultima instanta, un reprezentant al clubului din Giulesti a trebuit sa mearga in Ungaria, la Budapesta, pentru a solutiona in timp util problema documentelor oficiale de intrare a rapidisilor in Bosnia.

Din delegatia care a plecat la Sarajevo cuprinde numele a 23 de jucatori, printre care nu se regaseste cel al lui Viorel Moldovan, aflat inca in faza de readaptare la efort. Fotbalistii sunt: Coman, Minca, Marinescu – M. Constantin, N. Constantin, Maftei, Perja, Rada, Sapunaru – Badoi, I. Stancu, R.

Stancu, Grigore, Karamyan, Dica, Negru, Maldarasanu – Buga, Burdujan, Griffiths, Zicu, Vasilache si Petrescu. Dintre acestia, chiar daca fac deplasarea, Maldarasanu, Dica si Negru (accidentati) nu vor putea fi utilizati de Razvan Lucescu in meciul programat joi seara.

Onlinesport.ro, 10 aug 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *