LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, August 19, 2017

Banica jr., cel mai bine platit artist

Totalul sumelor incasate anul trecut de artistii din Romania, care revin din drepturile de autor, au fost de aproape noua milioane de lei noi.

Grupul de actori din serialul “Trasniti in NATO” difuzat de Prima TV a incasat, in 2005, cea mai mare suma din drepturile de autor, iar pe locul doi s-a situat Stefan Banica junior, care a devenit astfel cel mai bine platit interpret din Romania.

Banica este urmat de Nicola. Topul a fost publicat de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), ce a intocmit o lista cu artistii care au avut cele mai mari incasari din aceste drepturi, dar fara sa dea publicitatii sumele incasate de acestia. In 2004, topul a fost condus de formatia 3rei Sud Est, urmata de Holograf si de Andra.

La capitolul sume varsate de firme, clasamentul a fost facut pe domenii de activitate. Astfel, dintre operatorii prin cablu, cei mai multi bani i-a platit RCS&RDS, urmata de UPC Romania SA si de Astral. Dintre posturile de radio, radioul national a platit cel mai mult, urmat de Kiss FM si de Europa FM.

Cotidianul, 19 aug 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!