LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, December 14, 2017

Actiunile Transelectrica vor fi listate la Bursa incepand cu 29 august<>/em

Reprezentantii Transelectrica au amanat inca o data listarea la Bursa de Valori Bucuresti a pachetului de 10% din actiunile societatii, preconizata initial pentru 7 august. In urma cu o saptamana, directorul Directiei Piete de Capital din cadrul Transelectrica, Razvan Purdila, anunta ca data listarii a fost avansata pentru 25 august, din cauza perioadei concediilor.

De aceasta data, Purdila da asigurari ca tranzactionarea la Bursa va avea loc in data de 29 august, intarzierea fiind cauzata de necesitatea pregatirii actionarilor care vor sa vanda titluri, dar si pentru investitorii interesati de achizitionarea de actiuni.

Transelectrica a scos la vanzare, la 14 iulie, 7.329.787 de actiuni, corespunzatoare a unei majorari de capital de 10%. Intrucat actiunile companiilor de utilitati sunt cunoscute ca fiind deosebit de profitabile, titlurile au fost subscrise in cadrul ofertei publice initiale primare de 6,46 de ori.

Oficialii din Ministerul Economiei au anuntat ca vor lista la Bursa si alte companii de utilitati, printre care Nuclearelectrica, Transgaz, cele patru filiale privatizate ale Electrica, precum si cele doua societati Distrigaz.

de Florentina Cioaca

Curentul, 23 aug 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te