LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, October 17, 2017

Actiunile Transelectrica vor fi listate la Bursa incepand cu 29 august<>/em

Reprezentantii Transelectrica au amanat inca o data listarea la Bursa de Valori Bucuresti a pachetului de 10% din actiunile societatii, preconizata initial pentru 7 august. In urma cu o saptamana, directorul Directiei Piete de Capital din cadrul Transelectrica, Razvan Purdila, anunta ca data listarii a fost avansata pentru 25 august, din cauza perioadei concediilor.

De aceasta data, Purdila da asigurari ca tranzactionarea la Bursa va avea loc in data de 29 august, intarzierea fiind cauzata de necesitatea pregatirii actionarilor care vor sa vanda titluri, dar si pentru investitorii interesati de achizitionarea de actiuni.

Transelectrica a scos la vanzare, la 14 iulie, 7.329.787 de actiuni, corespunzatoare a unei majorari de capital de 10%. Intrucat actiunile companiilor de utilitati sunt cunoscute ca fiind deosebit de profitabile, titlurile au fost subscrise in cadrul ofertei publice initiale primare de 6,46 de ori.

Oficialii din Ministerul Economiei au anuntat ca vor lista la Bursa si alte companii de utilitati, printre care Nuclearelectrica, Transgaz, cele patru filiale privatizate ale Electrica, precum si cele doua societati Distrigaz.

de Florentina Cioaca

Curentul, 23 aug 2006
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c