LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

In Voluntari se poate trai in… Azur

Impact SA a reusit sa contureze unul din proiectele sale majore de langa Bucuresti, oferind solutii complete de finantare si locuire. Situat intr-o zona lipsita de poluare, departe de zgomotul si de forfota orasului, ansamblul AZUR I se desfasoara pe o suprafata de 53.500 mp amplasata in zona de NE a orasului Voluntari, pe Str. Emil Racovita.

Cuprinde 151 de vile din categoria Prestige si Junior si va beneficia de spatiu comercial, teren de sport, locuri de joaca, spatii verzi si 100 de parcari.

Pentru a raspunde numarului mare de cereri, IMPACT a continuat dezvoltarea imobiliara a zonei prin inaugurarea ansamblului AZUR II, amplasat langa AZUR I. Cartierul va cuprinde un numar de 140 de vile tip Junior, Prestige si Freedom, dezvoltate pe o suprafata de circa 42.500 mp.

Ambele cartiere beneficiaza de o serie de facilitati si utilitati, precum: internet, cablu TV, retea de telefonie fixa, canalizare, gaze, energie electrica si serviciu de paza.
Complexul alcatuit din cele doua ansambluri rezidentiale este foarte aproape de momentul finalizarii, in prezent gradul de realizare pentru Azur I fiind de 98%, iar pentru Azur II de 87%. Interesul cumparatorilor s-a indreptat in special catre vilele
Junior (foto), a caror suprafata construita desfasurata este cuprinsa intre 112 mp si 173 mp. La parterul vilelor Junior se afla un living spatios, iar la etaj – doua, trei sau chiar patru dormitoare, in functie de optiunile clientului si de modelul ales.

Cei care doresc sa achizitioneze o casa construita la standarde de calitate europeana pot opta pentru una dintre cele 66 de vile care mai sunt disponibile in ansamblurile Azur 1 si 2.

Ager Press, 25 aug 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT