LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Meciul Steaua – Standard va fi arbitrat de englezul Graham Poll

Arbitru de rezerva a fost delegat Michael Leslie Dean, tot din Anglia. UEFA nu a anuntat pe site-ul sau si numele asistentilor. Observator pentru arbitri va fi francezul Michel Vautrot, care a arbitrat la centru finala CCE din 1986, pe care “ros-albastrii” au cistigat-o, la penalty-uri, in fata Barcelonei.

Graham Poll s-a nascut la 29 iulie 1963 si este arbitru FIFA din 1996. El a mai arbitrat echipa Steaua in octombrie 1997, la meciul din deplasare cu Fenerbahce Istanbul, scor 2-1, din mansa secunda a turului doi al Cupei UEFA, in urma caruia echipa din Bulevardul Ghencea s-a calificat in faza urmatoare.

Presa turca l-a criticat dupa meci pe centralul englez, acuzindu-l ca nu a sanctionat tragerile de timp ale stelistilor.

Poll s-a remarcat in mod negativ la CM 2006. Poll i-a acordat trei cartonase galbene lui Josip Simunici la meciul Croatia – Australia, scor 2-2, cea mai spectaculoasa greseala de arbitraj de la CM si care l-a costat scump. El nu a figurat ulterior pe lista celor 12 arbitri ramasi in Germania la cererea FIFA pentru urmatoarele meciuri.

Graham Poll a ocupat locul patru in clasamentul arbitrilor anului 2005, dupa Markus Merk, Manuel Enrique Mejuto Gonzalez si Lubos Michel. Poll a arbitrat finala Cupei UEFA din 2005, dintre Sporting Lisabona si TSKA Moscova, scor 1-3.

SportTotal, 21 aug 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT