LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

Banica jr., cel mai bine platit artist

Totalul sumelor incasate anul trecut de artistii din Romania, care revin din drepturile de autor, au fost de aproape noua milioane de lei noi.

Grupul de actori din serialul “Trasniti in NATO” difuzat de Prima TV a incasat, in 2005, cea mai mare suma din drepturile de autor, iar pe locul doi s-a situat Stefan Banica junior, care a devenit astfel cel mai bine platit interpret din Romania.

Banica este urmat de Nicola. Topul a fost publicat de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), ce a intocmit o lista cu artistii care au avut cele mai mari incasari din aceste drepturi, dar fara sa dea publicitatii sumele incasate de acestia. In 2004, topul a fost condus de formatia 3rei Sud Est, urmata de Holograf si de Andra.

La capitolul sume varsate de firme, clasamentul a fost facut pe domenii de activitate. Astfel, dintre operatorii prin cablu, cei mai multi bani i-a platit RCS&RDS, urmata de UPC Romania SA si de Astral. Dintre posturile de radio, radioul national a platit cel mai mult, urmat de Kiss FM si de Europa FM.

Cotidianul, 19 aug 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT