LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Nokia N93 – telefonul media al anului

Compania Nokia a anuntat marti desemnarea computerului multimedia de inalta performanta Nokia N93 drept Telefonul Media al Anului 2006-2007 in Europa.

Desemnarea a fost facuta de catre European Imaging and Sound Association (EISA), cea mai mare organizatie de presa multimedia din Europa, care a apreciat in mod special calitatea imaginilor si inregistrarilor video captate cu Nokia N93, optiunile avansate pentru conectivitate si internet.

Potrivit unui comunicat al companiei Nokia, telefonul Nokia N93 poate fi folosit si ca o camera foto sau video, datorita performantelor sale.

“Nokia N93 face parte dintr-o noua “specie” de dispozitive cu functii avansate pentru imagini.

Utilizatorii vor beneficia de toate functiile de conectivitate, comunicare si divertisment, caracteristice unui computer multimedia si pe langa toate acestea, se vor bucura de functiile pentru imagini “la purtator” care pot egala oricand performantele unei camere foto sau video de sine statatoare”, se arata in comunicat.

Nokia N93 este cel mai nou membru al gamei de computere multimedia de inalta performanta Nokia Nseries si dispune de o camera foto de 3,2 megapixeli, dotata cu tehnologie optica de la Carl Zeiss, capabilitati de captare video de nivel DVD si zoom optic 3x.

EISA este cea mai mare organizatie editoriala din Europa, din care fac parte 52 de publicatii cu profil audio, video, electronic si fotografic, din 18 de tari.

Nokia Nseries reprezinta o gama de dispozitive multimedia de inalta performanta, care ofera experiente multimedia fara egal prin combinarea celor mai noi tehnologii cu designul elegant si usurinta in utilizare.

Nokia este liderul mondial in comunicatii mobile, stimuland cresterea durabila in cadrul mai larg al industriei mobilitatii.

HotNews.ro, G.I., 15 aug 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT