LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

AVAS a recuperat peste 400 de milioane RON

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a obtinut, in primele 6 luni ale acestui an, venituri totale de 409 milioane RON. Suma totalizeaza incasarile obtinute din recuperarea creantelor prin diverse metode de valorificare si din incasarea platilor aferente contractelor de privatizare incheiate.

Razvan Orasanu, presedintele AVAS a precizat ca procedura de executare silita e una deosebit de grea.

“Nu cred ca lumea isi imagineaza ce inseamna sa fii executor AVAS. E o procedura deosebit de grea si nu de putine ori s-a intamplat ca patroniii de firme sa depuna sesizari referitoare la activitatea mai putin cinstita a executorilor”

Numarul debitorilor AVAS depaseste 70 de mii, Orasanu declarand ca de la inceputul anului au fost blocate conturile a peste 10 mii dintre acestia.

Razvan Orasanu nu s-a ferit sa arunce sageti catre fosta conducere AVAS, respectiv asupra lui Ovidiu Musetescu

“In trecut, masura executarilor silite si a blocarii conturilor era privita ca fiind neconstructiva. Ei bine, noi am reusit prin acesta metoda neconstructiva sa strangem o suma mare de bani intr-un timp foarte scurt”

Conducerea AVAS anticipeaza ca pana la finalul anului banii ce urmeaza a fi recuperati depasesc cu 70% previziunile facute. Giliola Ciorteanu, vicepresedinte AVAS, spuen ca ar fi voreba de o suma de aproximativ 4 miliarde RON pana la finele lui 2006.

“Nu facem nici un fel de exceptie, pentru nimeni. Tocmai de aceea am sporit cu 25% personalul implicat direct in activitatea de recuperare a creantelor”, spune Orasanu.

Din punct de vedere al ariei georgrafice, judetul Timis detine suprematia in privinta datoriilor, urmat de Constanta, Cluj si Bucuresti.

HotNews.ro, V.T., 08 aug 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT