LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 11, 2017

Osama bin Laden ameninta din nou

Pentru a doua oara in ultimele doua zile, Osama bin Laden transmite un mesaj de amenintare pe Internet. In noua inregistrare audio, liderul al Qaida denunta ceea ce numeste \”genocidul\” comis de comunitatea siita impotriva sunitilor din Irak.

Inregistrarea audio atribuita liderului Al-Qaida a fost postata pe un site folosit adesea de acesta. In mesaj, bin Laden il numeste pe Abu Hamza al-Muhajer, cunoscut si ca Abu Ayyub al-Masri, noul lider al celulei Al-Qaida din Irak si ii ureaza acestuia mult noroc.

“Ma rog ca el sa ajunga cel mai bun succesor al lui al-Zarqawi.”, se arata in mesajul lui bin Laden, care ii da si cateva sfaturi noului sau subaltern: “Trebuie sa se concentreze asupra luptei cu americanii si cu toti aceia care ii sustin.”

In aceeasi inregistrare, Bin Laden avertizeaza comunitatea internationala sa nu se implice militar in Somalia, unde militantii islamisti au pus mana pe putere. Mesajul a fost transmis la putin timp atentatul sangeros comis intr-un cartier siit din capitala irakiana.

HotNews.ro, 03 iul 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te