LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 11, 2017

Mutu spune da Fiorentinei

Acceptul lui Adrian Mutu pentru a realiza transferul sau de la Juventus la Fiorentina a venit joi, anunta siteul italian sports.it. O runda finala de negocieri va avea loc joi intre directorii sportivi Alessio Secco (Juventus) si Pantaleo Corvino (Fiorentina).

Mutu este dorit la Fiorentina de antrenorul Cesare Prandelli, cei doi lucrand impreuna in trecut tot in Serie A.

Mutu va avea un salariu de 1,5 milioane de euro, cu 500.000 mai putin decat la Juventus.

Fiorentina va plati pentru Mutu 6 milioane de euro si il va oferi la schimb si pe jucatorul bulgar Valeri Bojinov.

Juventus isi negociaza pedeapsa

Joi, la Roma, s-au reluat dezbaterile in procesul disciplinar al meciurilor trucate din Calcio, in care Juventus Torino, clubul cel mai grav acuzat, a incercat miercuri seara sa-si negocieze sanctiunea, recunoscandu-si astfel responsabilitatea in acest scandal.

In afara lui Juventus, si AC Milan, Lazio Roma si Fiorentina risca o retrogradare in divizia a 2-a, chiar a 3-a, in aceasta afacere de trucare de meciuri, in care opt arbitri italieni sunt urmariti de justitia sportiva, fiind acuzati ca au favorizat deliberat anumite echipe.

Procesul s-a reluat joi la ora 7,30 GMT, prin pledoariile cluburilor, dupa ce cu o zi inainte, avocatul lui Juventus a fost autorul unei mici lovituri de teatru.

“Sanctiunea acceptabila este cea propusa pentru celelalte echipe, adica retrogradarea in divizia a 2-a, cu puncte de penalizare”, a declarat avocatul Cesare Zaccone, in timp ce procurorul Federatiei italiene de fotbal, ceruse marti retrogradarea lui Juve cel putin in divizia a 3-a, cu sase puncte de penalizare.

“Nu spuneti acceptabila, pentru ca pare o negociere”, a raspuns presedintele tribunalului disciplinar, Cesare Ruperto (81 ani).

Mai multi observatori subliniau marti ca o retrogradare in divizia a 3-a a lui Juventus Torino, unul din cele trei cluburi cotate la bursa in Italia, ar avea consecinte financiare catastrofale pentru “Vechea Doamna”.

Onlinesport.ro, 06 iul 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te