LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Mii de Loganuri s-au topit din showroom-uri

Nici nu a debutat bine Programul “Rabla”, initiat de Guvern, ca atrage deja nemultumiri si isterii. Cum era de asteptat, multi dintre romanii care s-au batut sa prinda prima de casare s-au orientat catre un Logan.

Asa se face ca, ieri, la numai un ceas dupa ce Dacia a dat unda verde vanzarii efective, la patru dintre dealerii din Capitala (IPSO, Auto Cobalcescu, Comauto Meridian Vest si ADRAS) se vandusera absolut toate Loganurile.

Acest lucru i-a nemultumit pe aceia care nici n-au apucat sa afle ca Administratia Fondului de Mediu (AFM) a facut publica lista distribuitorilor de autoturisme validati pentru Programul “Prima de casare”.

De altfel, AFM anuntase, pe site-ul sau, ca persoanele care doresc sa se inscrie in programul de innoire a parcului auto o vor putea face incepand de vineri, 7 iulie, adica de maine. Numai ca fiecare importator si producator validat a fost liber sa semneze cand a dorit contractul cu AFM. Unii au facut-o (cazul Dacia), altii urmeaza sa o faca in urmatoarele zile.

La Daewoo, in schimb, celalalt producator autohton, unde au fost aprobate la fel ca si la Dacia 4.576 autoturisme, nu e prea mare inghesuiala, la ora actuala fiind inca destule masini care ii asteapta pe beneficiarii primei de casare.

La randul lor, importatorii anuntasera initial ca vor face eforturi sa incurajeze romanii sa-si ia masini noi pentru a schimba parcul national auto. Probabil ca multi dintre ei vor putea vinde in acest fel si modele fara un succes de piata rasunator.

Renault Nissan Romania, care participa la program cu toata gama de autoturisme, ofera, de pilda, un discount record de 3.312 euro pentru Laguna Initiale 2,2 dCi, un model lansat anul trecut. Discountul, insa, este valabil in cazul unui model destul de scump, socotit varf de gama la Laguna, si care are, prin urmare, dotari si pret pe masura.

Gandul, Adriana Margarit, 06 iul 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te