LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Microsoft si Yahoo testeaza un parteneriat in domeniul mesageriei instant

Companiile Yahoo Inc. si Microsoft Corp. au anuntat joi ca serviciile lor de mesagerie instant vor fi compatibile astfel ca utilizatorii ambelor servicii vor putea face schimb de mesaje intre ei, informeaza AFP.

Asocierea intre Yahoo! Messenger si Windows Live Messenger este prezentata de cele doua companii drept o premiera mondiala in domeniul portalurilor de Internet, estimandu-se ca va reuni aproximativ 350 milioane conturi de Internet din intreaga lume.

Anuntat initial in luna octombrie 2005, lansarea proiectului a fost amanata cu o luna deoarece Microsoft a dorit sa se asigure ca sistemul nu va pune probleme de securitate.

“In afara schimburilor de mesaje instant, utilizatorii celor doua comunitati vor putea vedea daca prietenii lor sunt online, sa faca schimb de pictograme si sa adauge noi contacte provenind de la ambele servicii, totul fiind gratuit”, au indicat Yahoo! si Microsoft intr-un comunicat comun.

Oficiali din conducerea ambelor companii au precizat ca in prezent nu exista planuri pentru includerea de capabilitati video in noul parteneriat, insa aceasta ar putea fi o optiune in viitor.

Deocamdata programul de parteneriat este disponibil doar pentru un numar limitat de utilizatori intr-o versiune preliminara de testare, urmand ca toti utilizatorii sa aiba acces la o interoperabilitate completa in lunile care urmeaza.

Parteneriatul va fi lansat simultan in SUA si alte 17 tari (Germania, Argentina, Brazilia, Canada, China, Coreea de Sud, Spania, Franta, Hong Kong, India, Italia, Mexic, Olanda, Singapore, Taiwan, Turcia si Marea Britanie).

In prezent grupurile Microsoft, Yahoo si AOL (divizie Time Warner Inc) au fiecare propriul serviciu de mesaje instant, existand probleme pentru persoanele care doresc sa comunice cu colegii sau prietenii abonati la un serviciu diferit.

Analistii considera ca parteneriatul intre Microsoft si Yahoo este o modalitate de a concura cu AOL, lider pe piata mesageriei instant din SUA, si cu Google, lider in domeniu cautarilor online dar un jucator relativ nou venit pe piata de mesaje instant.

SmartFinancial.ro, 15 iul 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te