LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, December 13, 2017

Irlandezii-pe locul doi in topul celor mai bogati oameni din lume

Irlanda e pe locul doi in topul celor mai bogate tari din lume judecand dupa averile cetatenilor ei. Astfel, potrivit Bancii Nationale averea medie a unui irlandez e de 150 de mii de euro, principalul motiv, fiind pretul activelor imobiliare.

Studiul realizat de Banca Irlandei releva de asemena ca exista peste 300 de persoane cu averi ce depasesc 30 de milioane de euro, 2700 de persoane cu averi cuprinse intre 5 si 30 de milioane restul pana la cei 30 de mii de milionari aflati in Irlanda, avand economii cuprinse intre 1 si 5 milioane.

Pe locul al treilea in acest raport se situeaza Marea Britanie cu aproximativ 137.000 de euro, in timp ce SUA ocupa locul patru cu 128.810 euro.

Pe locurtile urmatoare se afla state precum Italia cu o avere pe cap de locuitor de aproximativ 125.000 de euro, Franta cu o avere medie putin peste 100.000 de euro, Germania cu peste 90.000 de euro si Canada cu 85.147 euro.

Averea neta a irlandezilor a crescut cu 350% in ultimii 10 ani motivul principal fiind evolutia preturilor imobiliare.

Un studiu recent al Bancii Nationale a Romaniei arata ca averea romanilor s-a marit odata cu cresterea preturilor caselor. Ponderea imobilelor din totalul averii unui roman este cu 40% mai mare decat in cazul unui cetatean al Uniunii Europene.

Averea neta a unui roman este reprezentata in proportie de 90% de valoarea caselor pe care le are in proprietate. Studiul BNR spune ca explozia preturilor caselor a determinat o crestere a averilor. Analistii financiari sustin ca avem de-a face cu o imbogatire reala, nu numai una pe hartie.

In Romania, doar 10 procente din totalul averii sunt reprezentate de activele financiare ale populatiei. 75% din banii romanilor se afla in banci sau sunt pastrati in numerar. La capitolul investitii in actiuni romanii stau mai bine decat irlandezii cu 25% din avere plasate in acest tip de investitie.

HotNews.ro, V.T., 10 iul 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te