Imagoo se relanseaza ca portal de imagine si comunicare

0

Prin relansarea ca portal de imagine si comunicare Imagoo.ro va oferi de la marketing si advertising la televiziune si tipar, de la new media la arhitectura. Noul Imagoo promite sa aduca si in spatiul virtual abordarile si tonul care au consacrat binecunoscuta revista Imagoo.

Iulian Trasa, managing partner Imagoo, promite si el: sa nu dezamageasca publicul traditional al revistei, chit ca toate resursele se indreapta pe moment spre portal. «Am avut norocul unor prieteni care au pus umarul la formarea Imagoo. Cand am inceput site-ul, acu’ vreo 4 ani, impreuna cu fratele meu, habar n-aveam ce e aia presa. Acu’ stiu! Cam atat am invatat in anii astia. In rest am uitat. Am tot uitat’, isi mai aminteste Iulian.

Portalul Imagoo.ro este si o revista a presei, adica a personajelor si mecanismelor din mass media .ro si .int. Presa adevarata se face doar cu banet, deci este amprentata de baronii/ grupurile care au pus mana pe ea. Alternativa Imagoo sunt raspunsurile la intrebari care nu se pun.

‘Rubricile portalului Imagoo poarta nume ca actualitarte, markethink, mediacultura, metropolitank sau no comment?, dar se refera la chestii foarte concrete, precum cercurile.

Advertisingul, de pilda, exista doar in interiorul cercului mediilor de masa, inscrise si ele in cercurile culturilor si societatilor la care contribuie de vreo doo secole’, incearca sa patrunda in cercurile Imagoo si Petre Munteanu, editor.

Singurul expert in greaca veche din redactie, Mio traduce cotidianul in romana veche. Bogdan cauta mereu poante noi. Veteranul Florin inca mai baga pe site. Mezina Irina incearca sa priceapa ce asteapta toata lumea – de la ea! Livia nu a fost de fata la redactarea comunicatului, asa ca inca nu o pomenim.

Se aduc in mod special multumiri GreenPixel pentru rabdarea si creativitatea de care a dat dovada in munca la Imagoo. « declar ca sunt satul de imagoo, declar ca imi place cum arata si ca e ok. declar si ca iulian trasa trebuie trimis intr-un lung concediu, intr-o mlastina cu crocodili. si ….

viva la revoolucion ! », a declarat in stilul Imagoo si in mod repetat messangerul lui Marius Deak, CEOm de la GreenPixel.

Cu aceste ocazii noul Imagoo.ro invita industria media din Romania si din UE sa se supuna votului publicului Imagoo, intr-o seama de sondaje, concursuri si alte pagini interactive.

Imagoo.ro, 05 iul 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *