LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Andreea Marin isi face fertilizare in vitro

Doua sarcini extrauterine

Dupa doua sarcini extrauterine pe care le-a pierdut, Andreea a gasit puterea de a lupta in continuare. Problemele vedetei TVR nu sint noi inca din perioada cind aceasta era casatorita cu Cristian Gheorghita si-a dorit un copil. Timp de citeva luni chiar a urmat un tratament pentru a ramine insarcinata.

Vizitele dese la doctor au dat rezultate, dar, din pacate, sarcina a fost extrauterina si aproape ca a costat-o viata pe Andreea. Apoi, dupa ce vedeta TVR a preluat friiele emisiunii “Surprize, surprize”, programul solicitant nu i-a mai dat timp pentru niciun consult medical.

Si fostul sot isi dorea un copil

Se pare ca de aici au inceput problemele in cuplul Marin-Gheorghita. Cristian voia musai copil, Andreea isi dorea mai intii sa ajunga celebra si i-a cerut sa-i dea un ragaz. Dat fiind ca dorintele celor doi soti nu mai coincideau, divortul a fost iminent. De cind a devenit iubita lui Stefan Banica Jr.

si a simtit ca relatia este stabila, sigura si ca acesta este barbatul cu care si-ar dori sa aiba un copil, Andreea a reinceput sa faca drumuri la ginecolog. A stiut din prima ca nu-i va fi usor sa duca o sarcina la bun sfirsit, din cauza problemelor multiple pe care le are. A urmat o perioada de tratamente, sperante, dezamagiri, depresii.

Vedeta TVR a pierdut doua sarcini, pentru ca s-au dezvoltat extrauterin, iar medicii s-au aratat reticenti in a da un verdict pentru viitoarea sarcina.

Inseminarea va avea loc in toamna

Specialistii de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie “Panait Sirbu” (fosta maternitate Giulesti) au sfatuit-o sa incerce metoda fertilizarii in vitro. Au informat-o despre acest procedeu si atit Andreea, cit si Stefan si-au dat acordul. Asa ca, la inceputul lunii septembrie, vedeta TVR va fi inseminata artificial.

7Plus, 05 iul 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te