Wizz Air ofera 10.000 de bilete la pretul de 0 RON

0

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est isi extinde semnificativ activitatea in Romania, prin lansarea a 8 zboruri noi, operationale incepand din Ianuarie 2007 de pe 3 aeroporturi nationale. Aceste rute noi se adauga recent lansatului zbor Targu Mures-Budapesta.

Wizz Air va oferi recunoscutele sale preturi scazute pasagerilor romani din Bucuresti (plecari de pe Aeroportul Baneasa), din vestul tarii (plecari de pe Aeroportul Arad) si din nordul si centrul Transilvaniei (plecari de pe Aeroportul Targu Mures).

Wizz Air va oferi zboruri directe din aceste orase catre Barcelona, Roma, Milano, Londra, Dortmund si Budapesta.

Aceasta extindere majora in Romania urmeaza procesului de pozitionare a companiei Wizz Air pe pietele din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia si Slovenia si consolideaza pozitia de lider detinuta de operator in zona Europei Centrale si de Est.

Incluzand lansarile din Romania, Wizz Air ofera zboruri low-cost de pe 15 aeroporturi din 7 tari central si est-europene, pe 69 de rute catre 40 de destinatii. In primii doi ani de activitate, Wizz Air a transportat un numar de aproximativ 3,5 milioane pasageri.

Biletele pot fi deja achizitionate prin intermediul website-ului companiei, wizzair.com sau apeland call center-ul Wizz Air la numarul 0364 40.20.00.

Pentru a marca expansiunea sa in Romania, compania ofera 10.000 de bilete la pretul de 0 RON (se achita doar taxele de aeroport in valoare de 69 RON), pe toate rutele disponibile. Aceasta promotie reprezinta o premiera pe piata locala de profil.

Rutele lansate de Wizz Air sunt:

Plecare din Catre Zboruri/sapt. Data lansarii
Bucuresti Baneasa Barcelona 3 15 Ianuarie 2007
Bucuresti Baneasa Budapesta 3 15 Ianuarie 2007
Bucuresti Baneasa Dortmund 3 15 Ianuarie 2007
Bucuresti Baneasa London Luton 3 15 Ianuarie 2007
Bucuresti Baneasa Roma Ciampino 4 15 Ianuarie 2007
Arad Milano Bergamo 3 15 Ianuarie 2007
Targu Mures Budapesta 3 14 Iulie 2006
Targu Mures Barcelona 3 15 Ianuarie 2007
Targu Mures Roma Ciampino 3 15 Ianuarie 2007

“Expansiunea in Romania reprezinta un pas strategic normal pentru noi, deoarece consideram aceasta piata foarte potrivita pentru combinatia oferita de Wizz Air – servicii de calitate la preturi scazute.

Atat cetatenii romani, cat si cei straini care doresc sa viziteze Romania vor putea sa calatoreasca acum confortabil la bordul noilor noastre aeronave Airbus A320, mult mai ieftin in comparatie cu ofertele actuale ale pietei.

Suntem bucurosi sa uram bun venit Romaniei in cadrul retelei Wizz Air, un sistem care ofera preturi scazute pentru o experienta de calatorie cu valoare ridicata”, a declarat Jozsef Varadi, CEO al companiei Wizz Air.

HotNews.ro, Ionut Baias, 27 iun 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *