LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, September 26, 2017

Tehnologia Logitech – inclusa in noul suport Microsoft Messenger Live

Logitech, lider mondial in productia de webcam-uri, a anuntat ca va furniza, tehnologia video pe care se bazeaza noile servicii de conversatie pe suport Messenger Live Microsoft.

Compania lucreaza impreuna cu Microsoft pentru a le oferi clientilor servicii de conversatie pe suport video si audio la o calitate superioara, full screen si cu o sincronizare perfecta, informeaza un comunicat al companiei.

Folosind webcam-urile ca suport video, oamenii au posibilitatea sa-si vada prietenii si familia cu care vorbesc, fara costuri, de oriunde din lume. De la prima folosire a serviciului, utilizatorii MSN Messenger au initiat mai mult de 500 milioane de apeluri video.

De altfel, utilizarea aplicatiilor video oferite de MSN Messenger este intr-o continua crestere fata de aplicatiilor pentru voce. – in ianuarie 2006, utilizatorii au efectuat apeluri video care au durat in total aproape 1,1 miliarde minute.

“Suntem incantati de permanenta colaborare cu Microsoft si de succesul inregistrat cu MSN”, afirma Junien Labrousse, Senior Vicepresedinte la divizia Video Business a Logitech.

“Apelul video, impreuna cu baza de date a Microsoft, s-au dovedit a forma o aplicatie revolutionara pentru comunicarea video live. Noua interfata integrata Microsoft live le permite utilizatorilor sa-si vada prietenii si familia online si sa se angajeze spontan intr-un apel video. Ne asteptam ca astfel comunicarea video personala sa devina chiar mai populara.”

Windows Live, un nou set de servicii si software-uri personale pentru Internet, este proiectat pentru a aduce totul intr-un singur loc, relatii, informatii si, ceea ce-i intereseaza mai mult si mai mult pe oameni, cu imbunatatiri aduse sigurantei si securitatii, pentru calculatoare, dispozitive si Web.

Infiintata in 1981, Logitech proiecteaza, produce si comercializeaza componente periferice pentru calculator ce permit clientilor sa lucreze, sa se joace si sa comunice eficient in lumea digitala.

HotNews.ro, V.T., 21 iun 2006
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!