Sile Camataru o alinta pe Nicoleta Luciu cu “iepuras” si “puiut”

0

In ciuda faptului ca fostul iubit oficial al Nicoletei, Dinu Maxer, neaga vehement relatia ascunsa a tulburatoarei vedete TV, surse judiciare ne-au dezvaluit ca la dosarul fratilor Camataru au existat stenogramele unor convorbiri intime, dar si un filmulet cu scene de tandrete dintre cei doi! Probele au fost desprinse de la dosar, intrucat s-a apreciat de catre procurori ca nu au legatura cu

acuzatiile formulate impotriva lui Vasile Balint. Astfel, si stenogramele si filmuletul au fost inventariate si depozitate la Parchetul General. Din stenogramele, convorbirilor purtate pe telefon de cei doi reiese ca ei se intalneau intr-un bar unde Sile era “ca la el acasa”!

Vorbeau la telefon de mai multe ori pe zi!

Nicoleta si Vasile Balint vorbeau la telefon de mai multe ori pe zi. Sile, care in prezent executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru presupuse fapte de crima organizata, era extrem de galant.

Potrivit surselor noastre, i se adresa Nicoletei cu apelative dragalase. “Nu era un tip din popor. Era cuceritor la telefon, vorbea cu iepuras sau puiut, iar Nicoleta parea sa-i raspunda pe masura si sa nu fie deranjata!”, ne-a precizat unul dintre anchetatorii care au lucrat in dosarul cu pricina.

Averea, 17 iun 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *