LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, September 26, 2017

Rolls Royce, micuta ‘fantoma’

Batranul Rolls Royce vrea sa revina in forta in Europa. Destinat elitelor, constructorul a reusit sa vanda pe continent, anul trecut, numai 148 de masini din modelul Rolls Royce Phantom 796.

100 de bucati au ramas in Marea Britanie, iar celelalte au ajuns in proprietatea unor francezi si germani. Phantom-ul cu patru usi este singurul model ultraluxos al brandului britanic detinut de compania BMW.

Ca sa-i cucereasca pe europeni, Rolls Royce intentioneaza sa lanseze un model mai mic decat Phantom, dar nu mai devreme de anul 2009. Distribuitorii Rolls Royce apreciaza ca noua masina se va afla intre linia de top BMW Seria 7, care costa 180.000 de euro, si Phantom, care se vinde la circa 380.000 de euro.

Conducerea companiei crede ca Phantom nu e pe gustul europenilor pentru ca e prea mare. Automobilul are 5.830 mm lungime, iar ei vor masini luxoase dar practice, care sa se potriveasca strazilor de pe continent. Rolls Royce ar trebui sa vanda anual minim 1.000 de unitati, pentru ca brandul sa fie profitabil.

Urmasul lui Phantom are 3.830 mm lungimen si raspunde la numele de cod RR02. Versiunea decapotabila cu doua usi va debuta anul viitor. Varianta coupe va pleaca de la conceptul 101EX prezentat la Salonul Auto e la Geneva.

askMen.ro, 02 iun 2006
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!