Razvan Lucescu anuntat oficial la Poli Timisoara

0

Incepand de marti, 21 iunie, FCU Politehnica Timisoara are un nou antrenor principal, in persoana domnului Razvan Lucescu, scrie site-ul oficial al clubului.

Razvan Lucescu este asteptat la Poli Timisoara alaturi de colaboratorii sai apropiati, numele lor urmand sa fie anuntate in cel mai scurt timp. In functia de manager al echipei va fi titularizata in curand o noua persoana. In acest moment, se discuta si se negociaza cu domnul Dinu Gheorghe.

Gruparea noastra a reusit sa aduca un antrenor de valoare, dovedind seriozitatea cu care abordeaza mereu fenomenul fotbalistic. Nu oferta financiara a fost cea care a prevalat in negocierile cu tehnicianul amintit, ci modul profesionist in care a fost prezentat proiectul de la Timisoara. Aducerea lui Razvan Lucescu este un castig al tuturor celor care participa la fenomenul Poli Timisoara.

Al spectatorilor, care sunt mereu langa noi. Al celor din club. Al conducatorilor, care si-au dorit cu adevarat un tehnician de varf. Al puterii locale, care sprijina constant proiectul ce-l derulam, a declarat in comunicatul de presa presedinte FCU Politehnica Timisoara, Marian Iancu.

Razvan Lucescu este plecat in vacanta, in Antalya, de unde se va intoarce miercuri.

HotNews.ro, 20 iun 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *