LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, August 16, 2017

Nokia Open Studio- 3 noi modele de Serie N

Strategia Nokia de a produce cat mai multe modele de serie N, a fost luna trecuta la Berlin, in cadrul Nokia Open Studio, prin lansarea a trei noi modele Nseries.

Evenimentul s-a desfasurat in stilul traditional al Nokia, noile handset-uri fiind oferite jurnalistilor spre testare in timpul conferintei de presa. De data aceasta, terminalul supus atentiei a fost Nokia N80.

Un site special a fost creat inaintea evenimentului, iar discursul de deschidere a fost inregistrat in memoria telefonului, alaturi de cateva tonuri de apel.

Prezentarea a debutat cu o discutie pe marginea locului ocupat de Internet in viata de zi cu zi, fiind urmata de specificatii asupra evolutiei calculatoarelor. Concluzia desprinsa in urma prezentarii, a fost aceea ca terminalele Nokia nu reprezinta doar niste simple telefoane, ci sunt adevarate computere multimedia. O interfata familiara userilor permite accesul la servicii compet diferite : televiziune, e-mail, Internet, jocuri, multimedia, si lista poate continua.

In termeni de design, noile modele introduse, la fel ca si precedentele de serie N, sunt un fel de hibrizi. Acest fapt, limiteaza oarecum la capitolul design.

Nokia a avut in vedere experienta consumatorului cu produsele, motiv pentru care schimbarile de design nu sunt spectaculoase.
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!