Miss Bikini si prietenul ei, Iannis Zicu, atacati de fosta lui iubita

0

GELOZIE. Cunoscut drept un mare admirator al femeilor, fotbalistul Iannis Zicu se straduieste sa-si construiasca si faima de mare cuceritor.

Un astfel de exemplu este cel al Mihaelei Tudor, modelul care a castigat titlurile de Miss Bikini si Miss Turism World in anul 2002. Cei doi au avut o relatie destul de furtunoasa: cu impacari si despartiri frecvente. Motivul? Infidelitatea. A lui, desigur.

Dupa ce a avut o aventura cu Ramona Chirita, stewardesa la Blue Air, Zicu si-a dat seama ca cea care a luat titlul de Miss Bikini este femeia vietii lui si si-a propus sa o recucereasca cu orice pret. El i-a jurat acesteia ca se va face baiat cuminte si i-a spus ca este hotarat sa o pastreze langa el. Mihaela s-a gandit sa-i mai acorde o sansa.

Hartuire pe strazile Capitalei

Joi seara, cei doi amorezi au pornit intr-o plimbare prin Bucuresti. Pentru ca fotbalistului i s-a retinut permisul de conducere, cea care i-a condus superbul Audi A8 a fost chiar Mihaela. Din pacate, linistea lor a fost intrerupta brusc de o terta persoana. Nimeni alta decat fosta “aventura” a fotbalistului: Ramona.

Intr-o clipita Mihaela si Zicu au avut parte de un episod desprins parca dintr-o telenovela de succes. Aflata in plina criza de gelozie, stewardesa i-a urmarit pe cei doi indragostiti pe strazile din centrul Capitalei. Cu toata iscusinta sa la volan, Mihaela nu a reusit sa scape de Ramona, care la volanul unui BMW seria 1 i-a alergat prin oras, riscand multe accidente.

La un moment dat, furioasa stewardesa a blocat masina pe care o conducea Mihaela pe o strada de langa Guvern.

Schimbul de replici a fost destul de dur mai ales din partea celei care acum se considera parasita de fotbalist.

Averea, 27 iun 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *