LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, August 20, 2017

Impact SA vrea sa cumpere clubul U Cluj-Napoca

Foarte activa in aceasta perioada, bursa zvonurilor din fotbal a vehiculat si intentia lui Dan Ioan Popp, presedintele societatii Impact SA, de a investi in fotbal. Concret, s-a auzit de o oferta de ordinul milioanelor de euro pentru celebrele “sepci rosii” de la Universitatea Cluj-Napoca.

Cum Ioan Popp a fost imposibil de contactat in aceste zile (desi am aflat ca a petrecut mult timp chiar la Cluj), ne-am adresat presedintelui
universitarilor, Lucian Danciu (foto), care a confirmat zvonul, dar a tinut sa faca si unele comentarii:

“Deocamdata, de la firma Impact nu avem decit o scrisoare de intentie care se afla in mapa mea. In mod normal, propunerea lor trebuie sa treaca prin toate “canoanele”, actionariatul trebuie sa fie de acord cu noua propunere, in speta Consiliul local Cluj trebuie sa accepte sa piarda actionariatul de control. La ora actuala, CL Cluj are cca. 88 la suta din actiuni.

Eu trebuie sa o prezint actionarilor in CA propunerea, iar daca ei vor fi de acord se vor reevalua actiunile. Sigur, totul mai depinde si de restul actionarilor de pina acum, adica Banca Transilvania, firma Oncos, adica cei care pina in prezent au dat bani si carora nu le poti spune ca a venit altcineva si sa se dea deoparte.

In ceea ce priveste Consiliul local, vom sti abia dupa rectificarea bugetara despre ce suma vorbim si cit va mai reprezenta suma alocata din totalul actiunilor. Deci, participarea se poate modifica”

Ager Press, 19 iun 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!